Välkommen på fördjupningskurs i Frihetsdressyr!

Önskar du lära dig mer om ett specifikt område med din häst?
 

TEORI VECKA - V.16 (välkommen utan häst )
Välkommen på en Teorivecka, där du får lära dig mer om hästen som djurart men också som individ. Vi pratar om hur du kan lära dig lösa olika problem, få tips om hur du utbildar din häst vidare. Teori veckan kommer att innehålla både Praktiska delar, där Rebecca visar sina hästar, det blir tillfällen att "torr öva" på varandra, och även prat i teorisalen. 
Varmt välkommen, på en kurs i hästens teckan. Men din egna häst får du lämna hemma under denna vecka. 
Kursen pågår måndag-fredag. kl.10.00-15.00 (lunch 12-13)
Pris. 7.600 kr.
 

TEMA LASTA HÄST I TRANSPORTEN - V.22
Välkommen på en vecka, där du får ta del av en enkel och effektiv metod hur du kan lasta din häst. Eller om då önskar, hjälpa andra som har svårt att lasta sina hästar. Under denna vecka får du lära dig mer om hästens psykologi men också öva praktiskt med din egna häst, samt se flera hästar lastas under veckan. Det här är kursen som alla hästägare skulle ha stor nytta av.
Kursen pågår måndag-fredag kl.10.00-15.00 (lunch 12-13). Ta med dig din häst på denna kurs.
Pris. 7.600kr 

TEMA - TVÅ HÄSTAR TILLSAMMANS V.21
Detta är en kurs som jag fler att allt fler elever frågar efter, och nu är den äntligen här! Välkommen på en kurs där du får en inblick i hur du kan utbilda dina hästar att hålla position och gå intill varandra. Det är både kul och roligt som alternativ till den vanliga träningen för din häst. Ta med dig två av dina egna hästar och lär dig grunderna i att få dem hålla samman både från marken och uppsuttet.

Kursen pågår måndag-fredag kl.10.00-15.00 (lunch 12-13). Ta med dig din häst på denna kurs.
Pris. 7.600kr 

TEMA - TRICK TRÄNING V.29
Kom och lär dig hur du kan utbilda din häst till att utföra alla de där tricken som du alltid drömt om. Du får en stor inblick i hur inlärningen av olika trick går till och får se dem utföras av olika hästar. Har du själv något specifikt önskemål om ett trick, är detta helt rätt tillfälle att få lära dig hur du ska få din häst att förstå ditt önskemål.
Varmt välkommen på en kanon skoj kurs i Trickträningens tecken.

Kursen pågår måndag-fredag kl.10.00-15.00 (lunch 12-13). Ta med dig din häst på denna kurs.
Pris. 7.600kr