Vi kommer  till Din ridklubb vid 4 tillfällen som börjar med en inspirations-clinic i FrihetsDressyr, följt av att du själv får prova med Din ridskolehäst på hemmaplan de följande tre kurserna.

Upplägg: Vi håller en clinic enligt överenskommelse. Efter det kan ni boka Therese, att hålla lektioner för ER vid tre tillfällen. 

Detta blir en clinic där Ni får möjlighet att lära eleverna och/eller ridlärare i din kubb Frihetsdressyr med era egna hästar. Klubbens hästar får möjlighet att lära sig grunderna och kan då dra in extra pengar, utan att ansträngas fysiskt. Ni har möjlighet att ta in åskådare och bestämmer själva priset för dessa.

Totalt rör sig kursen om 4 tillfällen (1 demonstration, 3 kurs tillfällen). Din klubb kan söka pengar genom SISU eller liknande som studiecirkel för att bekosta del av detta evenemnag. 

Hur ser kursen ut?
Tillfälle 1: Vi kommer till ER klubb med hästar för uppvisning, där vi berättar och visar Frihetsdressyr. (90 min).
Vi kommer att gå igenom grunderna i Frihetsdressyr, berätta mer om hästens språk, hur du kan träna hästen/ponnyn i frihet, lära den att ligga ner eller rida utan huvudlag.  Vi kommer också att ge en demonstration av hur lång det faktiskt går att utveckla kontakten till sin häst, med en avslutande uppvisning. Det blir frågestund och möjlighet för barnen att klappa hästarna.

Tillfälle 2,3,4: På ER klubb
1 timmas teori.
90 minuter frihetsdressyr i grupp med fyra deltagare.
Tid för lättare lunch eller fika som arrangören ordnar, samt frågestund.
90 minuter frihetsdressyr i grupp med fyra deltagare.
30 minuter frågestund.

Din klubb betalar en total summa av 24.000kr (inkl moms och resa) 
för alla fyra tillfällena tillsammans + mat & fika

Det går att söka delbetalning som studiecirkel genom SISU eller liknande.


Vill du veta mer?
Kontakta Miriam, boka@horse-vision.se eller ring henne på
072-55 88 577
www.horse-vision.se