Trick & Tolerans under Ryttare

Nu lanserar vi TTR som i sig inte är något nytt, men konceptet är till för dig som vill utveckla din relation till hästen ännu mer, som en specifik gren.

Vi delar in TTR i tre delar,

Trickträning: hur du får din häst att ligga, sitta, stegra eller kanske att utföra en vacker spansk skritt med dig på ryggen. Din häst blir van att lära sig leta efter lösningar på dina olika önskemål och blir där igenom mer kommunikativ och samarbetsvillg.

Tolerans: Rida på vippbräda, genom draperier, över eld, rida in i en häst transport, släpa och dra saker från hästryggen, rida med fackla i handen och mycket mer. Din häst blir trygg och stadig i allt fler situationer och mer mångsidig för dig som ryttare.

Akrobatik; Plocka upp saker från marken när du stter till häst, stå på hästens rygg, göra kullerbytta av hästen, rida baklänges, spela "Horse Ball" till häst.
Din balans på hästryggen utvecklas i stort både barbacka och med sadel.

Jenny stående, Stine på Yme, Rebecca på Poco

TV och Film
Förutom undervisning, clinics och uppvisningar, har Horse Vision också deltagit som stuntryttare i en svensk långfilm. Haft medverkande hästar i Reklamfilmer, och vart filmad av Svensk television. 
- Om du behöver en häst som ska ha special kompetens i trick/stunt inför en film inspelning är du varmt välkommen att höra av dig. Jag utbildar den häst du önskar ska tränas, eller har ett flertal egna hästar med olika färg och storlek som kanske kan hjälpa dig med det just du söker. 

Asasara Eamonn och Rebecca
Asasara Eamonn och Rebecca
Staffan med Chessman
Rebecca med Saphira, Jenny med Poco, Anders Larsson med facklor
Nicki Corsai och Rebecca
Nicki Corsai och Rebecca
Stinelo och Rebecca på yme
Nicki Corsai och Rebecca
Nicki Corsai och Rebecca
Jenny på Poco
Ida på Lilja & Siri på Festus