Inblick hela dagen

Idag är vädret så hääärligt! Jag njuter av det genom kontorsfönstret. Ja även jag jobbar inifrån flera gånger i veckan. Men det låter ju sällan särskilt spännande så jag brukar berätta mer om våra utomhus aktiviteter för er ;) men idag ska ni få en inblick inifrån tänkte jag. Vi har ju turen att många sänder mail till oss, runt 20st om dagen för att vara mer exakt, så två dagar i veckan minst är det mailsvar prio ett. Men det är faktiskt riktigt kul! Jag trivs så som fisken.... På kontoret :) förutom mailsvar, har jag idag gått igenom och utformat vår nya reklam brochyr, efter era önskmål ( som inkom efter att vi gjort en förfrågan på Facebook). Vi får se hur ni gillar resultatet.

Jag också på önskemål skrivit ut nya "regler och bra att veta" papper till stallet. Som nu kommer att pryda varje gästbox som också nu blir numrerade för att ni ska hitta rätt lättare.

Ni som undrar varför jag skriver kursivt....fråga inte, jag har inte en aning hihi. Ibland kommer jag åt den knappen, men när den väl är på får jag inte av den igen..

Har också hunnit med att stämma av kontobetalningar. Här måste jag klämma in att vi är så bortskämda. Alla kunder sköter sig utmärkt, betalningar kommer alltid i tid. Tack för det!!

Christofer är i danmark och kursar idag. Men kommer hem nu ikväll. Vi lääääängtar efter honom :) men vi är väldigt glada att så många passar på att träna för honom. Han är ju bäst!!! Eller hur! Det tycker iallafall jag, även om jag fortsatt inte kommit intill på hans intensivutbildning, den blir ju full så snabbt ;) får kanske boka mig för 2019 eller något :)

Kram på Er!

:-) / Rebecca

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-