Sommaren på intåg= uppvisningar :-)

Nu är snart sommaren här! Det betyder uppvisningar, uppvisningar och uppvisningar. Men det gör absolut inget för det är så himla skoj!!

Denna sommar har vi ( än så länge) 7! Uppvisningar bokade, varav tre blir i danmark och fyra i sverige. Ja egentligen skulle det vart fem i sverige men vi fick tyvärr stryka Falsterbo Horseshow då vårt tids schema inte gick ihop. Men de var gulliga och bad oss komma för att göra en lite större show nästa år istället. Så då får vi se fram emot det.

Förutom alla uppvisningar ute i "vida världen" så ska vi ju också göra vår egna stora HorseVision festival! Åh vad skoj det blir, vi har dubblat antalet nummer från förra året, men bara ökat tiden 1 timma. Vi har bokat 10 olika utställare ( kanske blir de fler?) och ordnat med en lekpark för rastlösa barn precis intill ridbanan.

Vi har också lyssnat på er besökare och redan nu ordnat med fler toaletter för att slippa toa kön :-)

Men nu Team HorseVision återstår ju bara att finslipa alla nummer! Så kommande tisdag blir sista gången med "vanlig" träning. Kommande gånger kommer vi att finslipa nummer och spåna ideer. Ohh så skoj vi ska ha! :-)

Hoppas att alla ni där ute ser fram emot Vår festival lika mycket som vi gör :-)

Skriv upp Midsommardagen, lördag kl.14-18 i kalendern :-) VÄLKOMMEN!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-