Lektionsdax

Idag så beslutade jag och Rebecca för att ge varandra lektioner:) Först ut var jag och Ikaros och vi tränade på ridning utan huvudlag och det funkade riktigt bra. Rebecca gav mig några nya pusselbitar som jag ska jobba vidare med:) Sedan var det Rebeccas tur att få en lektion på Sheridan och där tränade vi på att hitta rakriktning på volten i skritt och trav och efter en lite stund hade både Rebecca och sheridan fattat vad det skulle vara bra för:)

Vi får ofta frågan om hur det går att hålla lektion för varandra och om det inte är lätt att bli osams... Faktum är att vi aldrig har blivit osams när vi har undervisat varandra... Anledningen är ganska så enkel, vi båda respekterar varandras arbete och inser att man inte kan vara bäst på allt... Dessutom har vi som regel att inte lägga oss i varandras arbete om den andra inte faktiskt frågar om hjälp...

Men faktum är att vi nästan dagligen ber varandra om hjälp i våran träning, det är alltid nått i träning som kan bli bättre och det är väldigt bra att kunna be varandra om att bara slänga ett öga på nån övning och sedan komma med lite konstruktiv kritik:)

Nu blir det lite kvällsmat och sedan lite kvällsmys med barnen:)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-