Livet är allt bra!!

Hej hej!

Först vill jag tacka alla som skickade födelsedagshälsningar till mig igår :-) dagen var jätte härlig! Vi började dagen med sovmorgon, för att sedan ge oss ut och valla får med våra Bordercollies Jack och Celtic! Det är så skoj och vår stora hobby.

Sedan tog bilen oss med till Strängnäs för att hälsa på en kompis ( Maria Norberg) och hennes man. Det blev en super mysig och trevlig kväll!

Men idag måste jag berätta vad jag har gjort! Något som jag inte gjort på 9 år.... Jag har vart och tittat på en häst. Javisst tänker du, det har du gjort mer nyligen än så. Skillnaden är att det är första gången på 9 år som jag sett en häst på annons som jag velat åka och se på. Senaste gången jag gjorde det var på Spirit! Men men, hästen jag tittade på var kanon fin även denna gång. Men jag var faktiskt duktig och tackade inte ja på en gång... Jag måste tänka lite. För hästarna jag har hemma nu är mitt DreamTeam, så har jag tid till en mer? hmmm tänka tänka. Om det blir köp ska jag berätta vem hästen är, men ni får ha lite tålamod ;-)

Nu sitter jag och ser på min fina, underbara make som står och undervisar på Gesta gård, utanför strängnäs. Massor av fina hästar och trevliga människor! Jag trivs som fisken i vattnet :-)

Imorgon är det dags för en ny FD intesiv igen - SKOJ!!

Kram!! / Rebecca

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-