Vilket kul ARangemang :-)

Då var vi påväg hem från ett välarrangerat och kul event, ARena på sparreholms slott. Sveriges första stora sammankomst med Akademiska ryttare och tränare. Inbjudna instruktörer var Hanna Engström, Katrin Wallberg, Carina Eriksson Branderup och Chrille! Kul! Alla tränarna känner varandra sedan tidigare och har ett gott samspel. Vilket gjorde att stämningen var på topp! Inbjuden att göra uppvisning var också Charlotte Ågård Orsmark? ( hoppas det var rätt så). Som blev en ny och riktigt trevlig bekantakap.

Christofer hade 21 lektioner( delat på 7 ryttare), två riduppvisningar med Saxo och en teori om groundwork och samling på longe som var mycket uppskattade. De är så fina tillsammans Saxo o Chrille.

Det fanns också gott om utställare på plats. Alla var bekanta till oss. Det var skoj!

Men jag då, vad gjorde jag då? Jo jag matade saxo och försåg Chrille med vatten och glass in emellan. ;-) det var nämligen 35 grader varmt och sol hela dagarna. Sedan umgicks jag med alla härliga vänner! Kändes som om mer än hälften av alla vänner och bekanta som vi har var där. Åsa ( Wallin) som förövrigt var arrangören och som gjort ett helt fantastiskt jobb! Och hela tiden stod med ett stort leende på läpparna, berättade att det var 440 biljetter sålda. Super kul! Ja tror vi "kände" iallafall 300 av dem hihi. SKOJ! Så jag glassade runt och pratade med vänner på området, mellan varven.

Men nu är vi på väg hem! Mycket glada och nöjda.

Vi kommer gärna tillbaka! Glad stämning och välordnat. Ett besök rekommenderas varmt nästa år.

Skickar med bild på Chrilles teori med Saxo och bilder från middagen på slottet ( Sparreholm).

Kram kram! / Rebecca

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-