Tycker du det går bra att läsa på engelska?

Så var AR intensiv veckan slut för denna gång. Det har vart riktigt skoj att se alla fina ekipage. Och precis som förra veckan, var några av dem gulliga och fastnade på bild för vår reklam film :-)

Nu vi laddar om för nästa veckas FD intensiv. Det är en steg 2 med många duktiga elever som ska förbereda sina hästar på ridning utan huvudlag. Det ska bli skoj!

Nästa vecka har vi också 6 vecko-elever. Tur att dygnet har många timmar hihihi!

Jag har en fråga till dig också, ja just till dig :-) Scandinaver brukar som regel vara ganska duktiga på Engelska. Och vi får allt fler mail och efterfrågan på kurser i övriga europa. Så jag skulle vilja ändra hemsidan, så att den endast går på engelska. Skulle det vara okej för dig?

Idag har vi en svensk o en engelsk. Men den engelska kommer efter, då vi prioriterar att uppdatera den svenska. Så att bara ha en sida, skulle kännas mer optimalt, för att lättare nå ut till alla kunder. Vad tycker du? Läser du/ förstår du engelska? Kommentera gärna :-)

Bilderna - Eamonn från Danmark uppvisningen förra veckan. Och de andra två är från trevliga grillkvällar med eleverna i veckan.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-