Julmarknad, stackars sadel, ny häst?

Åh vad mysigt vi har det denna helg! Utställare och tomtar i varje hörn. Utställarna säljer allt ifrån smidessaker, till trähantverk, garn, ullfigurer, inredning och så mycket mer! Sedan har vi ju stora växthuset där det säljs delikatesser...som polkagrisar ( till barnens stora glädje), lax, kryddor och getost ( till min stora glädje) och mycket mycket mer. 

Drastiska beslut...hihi ja det kan man lugnt säga. Som taxbent ryttare, ledsnade jag på att inte kunna nå Sheridan med mina ben i min nya fina dressyrsadel. Så sagt och gjort...jag lät en sadelmakare klippa av kåporna till hälften... hahah, jo jag erkänner. Sadeln blev inte snygg alls. Christofer har döpt den till Ponnyputan haha. Men resultatet blev kanon! Nu förstår sheridan vad jag säger till honom. Så jag citerar min Mor, "friskt vågat - hälften vunnet", glad över mitt beslut.

Idag är Christofer och håller en kurs på Stall Liljegården! Fullt med gamla och nya elever.
Så roligt! I veckan ska vi eventuellt åka och titta på häst åt honom. Det ska också bli skoj! Christofer letar ju så smått efter en ny vän nu när Ixion har flyttat. Kanske du vet någon som skulle passa? Halvblod eller Lusitano, 1-4 år. 165-170 cm. Tre stora taktfasta gångarter. hingst eller valack.

Kram på er!

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-