Back in business :-)

Halloj! Ursäkta att jag försvann en smula...blev lite sjuk. Men nu är jag på gång igen! 
Jo, ja visst, jag har inte bara vart sjuk alla dessa dagar. 
Jag har också hunnit med en riktigt rolig uppvisning på Lammhultsridklubb, tillsammans med min trogna följeslagare Sparv, som skötte sig galant som alltid. Tänk vilka fantastiskt fina djur hästarna är, som alltid gör sitt bästa. Måste ju berätta att Sparv också älskar sin Hästbuss! Men om det beror på att det är enda gången han får fri tillgång på hö, låter vi vara osagt. Mycket nöjd är han iallafall och kommer alltid fram utvilad och mjuk i kroppen, redo att göra sitt bästa. Fina fina Sparv! och fina fina Hästbuss hihi.

Denna vecka har vi fem härliga elever på plats som alla har utvecklats stort sedan sist. Så det är med glädje vi följer deras fortsatta utveckling. Bland annat är här en urtjusig Arabhingst, en PRE hingst, en liten Camargue pojke, en Ridponny och en Halvblodsflicka. 

Idag fick jag bilder och korr av journalisten som var här och skrev om frihetsdressyr härom veckan. Skojigt! Snart får ni kanske se den i någon tidning. 

Tycker du inte att det är dags för film snart? Nu känner jag att både mina Ponnys och Chrilles hästar, har utvecklats mycket sedan vi filmade senast. Så nu är det snart dags att ta med Kameran upp till stallet och filma lite igen. Jag ska jobba på det, håll lite koll.

Kram kram /R


 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-