Förvirring och nostalgi...

Ibland är det inte lätt att hålla koll i kalendern. Jag tycker mig ha ordning på saker och ting, men ändå kan det inte hjälpas att saker ibland dubbelbokas... eller som nu, det har Tre!?dubbel bokats. Jaja... David Lichman min tränare från Californien är bokad samma fyra dagar, som jag också bokat en elev/besökare från Australien, samt lovat att uppträda på Falsterbo Horse Show nästa år. Ja happ, och ivrig som jag är, vill jag inte missa något. Utan får försöka möblera om lite i kalendern och tillverka några fler dagar. 

Jag hittade en mapp med gamla foton på datorn tidigare idag också. Så jag och Christofer har suttit och kikat på våra "gamla" hästar och hundar. Så mysigt!!(Det var foton föreställande Nicki, Expert, Sunny, Spirit o Gary.
Jag tror att jag får skicka med några bilder här idag. 

Fina Nicki Corsai, (Hbl e.Cortez, 170 cm) tänk, honom fick jag av mina föräldrar
när han var föl, och jag var 15 år gammal. Vilken dröm en egen fölunge! Nicki var i vår ägo hela sitt liv, men dog tyvärr förra hösten :-( Nicki han ge mig en kortare Hoppkarriär, han var en trick o stunthäst, gjorde jätte fin firhetsdressyr och sedan blev han Christofers dressyrhäst, och tillsammans blev de, det första 
ekipaget i europa att klara Terre a terre provet. 

Kramar /Rebecca
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-