Böcker böcker, och duktig Simba

Nu är det snart jul och i ett enda litet swish så är det dags för vår och sommar igen. Förutom att undervisa, träna ponnys och vara på kontoret. Är planen att denna sommar även släppa en ny bok. Det blir en omarbetad och utökad modell av den tidigare utgivna boken. 3 nya kapitel är inräknade, samt 2 omskrivna kapitel ( hoppas att du har tid att hjälpa mig Therese ;-) ). Det blir även massor med nya foton OCH! Den kommer att tryckas med Hårdpärm!! Jag har redan fått klart med tryckeriet, så nu är det bara att sätta sig med papper och penna igen. Åhhh vad roligt!!!!

Förutom min faktabok så har jag en hemlighet också...shhh berätta inte för någon..... men jag skriver på en roman också. Ja, jag har faktiskt skrivit på den i snart tre års tid, men bara när lusten fallit på. Men nu tycker jag, att jag snart är värd att få slutföra den och kanske ( om jag törs) även få den i tryck. Oh det känns jätte skojigt och läskigt! Men jag hoppas, hoppas att den ska bli omtyckt, när den är klar... :-) :-) :-) Och om inte, så har jag haft ett rent nöje så länge jag knåpat med den :-) 

Denna dagen har jag njutit av att ha Christofer är hemma igen, då han har jobbat i Nederländerna i helgen. Så mysigt när hela familjen är samlad <3
Men nästa gång, då åker jag med istället ;-) Ylvie har bokat oss båda på kommande kurser! Skojigt!

Måste ju passa på att berätta att jag hade ett toppen pass med Simba idag också! Han har utvecklat frihetsdressyren stort, och jag ser fram emot att få visa dig hans framsteg i vår!! 
Det är nästan så att jag redan nu börjar kika efter en parhäst till honom och sparv.... men jag måste hålla mig till tåls lite till, simba och sparv vill träna sig ihop ännu lite till först.... men visst hade det vart gosigt med en welshCob i ponnyligan också va? ;-) 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-