Det där på "to do listan"

Hej på er!
Nu är julen snart här och vi är inne på vår tredje jullediga dag, så mysigt.
Klapparna är inhandlade, huset pyntat, barnen är glada och ponnysarna kramade. Så nu är det bara för julen att dyka upp runt hörnet.

Nu är det gjort! Äntligen! Du vet den där känslan, det finns något uppskrivet på "to do listan", men som alltid kommer i sista hand. Japp, så har det varit för mig och tilläggsregistreringen av våra hästar inköpta från utlandet. I två år har det stått på prio listan att registrera om hästarna. Och så igår fick jag äntligen tummen ur och gjorde klart det hela. Det visade sig att vi är lyckliga ägare till inte mindre än 7 hästar från utlandet ( 6 i företaget, 1 privat). Ja gisses! Sen har vi ju 4 svenskfödda hästar också.

Det mysigaste med julmedigheten är när hela familjen går upp till stallet för att pyssla med hästarna på kvällen. Jag och chrille rider en ponny eller två var. Jonna rider vitnos och pontus leker med facklorna... Och det är ju jätte bra miljöträning för ponnysarna. Igår kväll, tränade Chrille sina lussebullar, Guzo och Hermes. Jag tränade med Bubblan och Simba.

Oj så mycket jag skrev idag.
Hoppas nu att du får en helt underbar Jul tillsammans med dina nära och kära.
Stor kram/ R

-

-