Gott nytt år!!! Nyårsfirande, connemararitt, se men ( inte) röra ;-)

Gott nytt år på er alla fina vänner! Hoppas att ni hade ett mysigt nyårsfirande igår, vart ni än befann er.
Vi hade vårt årliga nyårsfirande tillsammans med Team HorseVision och vänner igår. Det var så mysigt!
Tre-rätters meny och den obligatoriska Julklappskampen med alltid lika spännande utgång haha. Såklart blev det också nyårsskål med bubbel och önskningar om ett glädjefyllt 2016. Mellan bubbel och lyckönskningar han jag också ladda upp kalendern för 2017 på hemsidan vid tolvslaget. Tur att det går så lätt via mobilen nu för tiden.

Men före nyårs firandet drog igång, passade vi på att ta en uteritt i skogen med våra vänner Anders och Beatrice, det har nästan också blivit en tradition. Jätte mysigt! Men då de ej hade med sig egna ponnys denna gång, fick de låna Sparv och Gordon. Själv red jag Sheridan och Chrille satt på Ikaros. Som Connemara fantast kändes det väldigt skoj att vi red 3 connemaror på samma utetur. ( Chrille red ju sin "freddis").

Ja men jag måste ju berätta att igår under vårt Nyårsfirande såg jag den stiligaste man jag sett <3 han var så stilig!! Ni vet så där, "se men inte röra". Men denna kväll var det ok att både se och röra, hihi. Jodå, Christofer var heeeelt fine med det :-) Det var ju Han som var den stiliga Mannen <3 vilken tur för mig! Och vilket bra känsla att fira in det nya året med.

Nu vill jag avsluta med att önska dig ett jätte fint och glädjefullt 2016. Jag hoppas det blir som du önskat och ger dig många fina minnen att se tillbaka på.

Kram kram/ R

-

-