5 timmar på bensinstationen med häst

Hej på Dig!

Då är vi tillbaka i verkligheten igen, och vilken underbar verklighet sedan. Marken är täkt av gnistrande snö, ponnierna leker i hagarna. Massa glada elever väntandes i stallet.

Men så blev det torsdag och dags att för mig och Stine att köra Gordon till hästtandläkaren i söderköping. Vi träffas i stallet 05.15 för att lasta. Upptäcker att lämmen har frusit och får krypa in bakvägen för att sparka upp dörren haha. Och inte konstigt, det var minus -17 grader ute brrrrr. Färden gick sedan galant och så även besöket. Vi vänder hem och beslutar oss för att tanka i Askersund 7eleven ( se deras FB sida får ni se haha). När vi ska vidare startar inte bilen.....stön. Ringer efter bärgare/mekaniker. Han kommer efter två timmar, efter ytterligare en timmas fix konstaterar han att bilen måste bärgas till verkstad... Gissa hur stelfrusna vi är vid det här laget brrrrr. Lastar ur Gordon, ringer på Christofer som kommer två timmar senare. Efter 5 timmar på station är vi äääääntligen på väg hem igen.
Men sista iskalla timman, lät de gulliga ägarna av stationen oss att ta med häst och hund in i biltvätten. Och jag lovar, det var som en dröm att komma inom hus. Gordon tog det lugnt, han var nog lika glad som vi att få komma in i värmen. Ägarna bjöd oss även på Te, Kaffe. Äpple till Gordon och Korv till Celtic. Så bättre ställe att få stop på går nog inte att hitta. Men snön och kylan har just tappat sin glans och står nu på minus listan hos mig hahaha.

Ni har väll inte missat att vi har en tävling på vår företagssida på FB just nu! Där vi lottar ut fina Bett gratis!

Kram kram!
*****/ R

-

-