Ponnysarna är så duktiga

Här på HorseVision rullar livet och träningen på i fullfart som vanligt. Vi undervisar fina duktiga veckoelever och tränar våra ponnies var dag.

Utvecklingen är just nu riktigt stor för alla våra ponnys! Christofer lyckades med konststycket att få Guzo i en vacker piaff på long'en idag. Det strålade om ekipaget och jag tror Guzo var lika stolt som Christofer. Härligt att få se hur en unghäst sakta sakta lär sig att förstå allt fler signaler i longering så att han bjöd på detta.

Lilla Riot eller Otto som han kallas, växer så det knakar och är snart ikapp Sprav med sina 148cm. Tänk så fort de växer ibörjan. Likaså Hermes har vuxit tillsig och börjar bli riktigt ståtlig.

Simba och Bubblan rids just nu med sadel och träns för att så sakta lära sig bli stadiga ridponnys. Men visst lägger jag in lite FD från marken i avslutningen av passen och såklart även trickträning. Simba övar på att sitta och stegra från sidan. Bubblan har just börjat buga på bara en liten signal. Så kul!

Våra "veteraner" Sparv och Saxo har båda blivit väldigt starka i sina kroppar och bjuder på allt finare samspelt dressyr på sina respektive områden.
Ikaros följer Saxo hack i häl...

Sheridan matchas just nu inför Avelsvärderingen i mars med löshoppningsträning och uteritter.

Kram på er!

-

-