Nya team HH medlemmar, planering inför festivalen

Nu är snart våren här!
Det innebär högsässong gällande planeringen av festivalen under midsommarhelgen.
Det innebär också planering av de nya Team HorseVision medlemmarna. Igår hade jag, Christofer, Stine och Therese möte där vi röstade kring en lista av 40 högaktuella namn, som i år, fick bli 20 namn. Jo, vanligtvis väljer vi in 8 namn varje år. Men då HorseVision funnits så många år. Men det här kring TeamHV ( lite av ett stamkunds utmärkelse) bara funnits i 3 år, besämde vi oss för att släppa in inte mindre än 20 namn iår.

Kriterierna som vi väljer efter och som samtliga uppfyller är:

Kund längre än 5 år. Flera har vart kunder ända upp till 12 år, upptäckte vi. Vilken bedrift!! Tack för det. Många namn kändes såklart aktuella som tilkommit senaste åren. Men de får vackert vänta lite till.

Tränar både AR o FD och uppnått minst steg 3 nivå, på någon av inriktningarna.

De kommer regelbundet och tränar.

Personen har ett mjukt och fint sätt till sin häst.

Så vilka blev det då som blev invalda?
Jo det kommer vi att avslöja både här på hemsidan, FB och via mail ( till de utvalda) tisdag den 1 mars. Så att de som sedan önskar tacka ja, hinner planera in att komma till festivalen för att mottaga sin HV jacka.

Ang festival planeringen, så är alla tips på vad som önskas ses välkomna! Frågan om ponnyridning har blandannat kommit upp. Vad tror ni om det? Skulle det vara ett roligt inslag för barnen?

Stort tack till just DIG som följer vår blogg och vad som händer här på HorseVision!

Kramar till DIG!/ Rebecca

-

-