Att rida många hästar om dagen

Det är så roligt nu när samtliga mina fyra ponnys är inridna och så smått påbörjat sin FD utbildning. För första gången på flera år, känns det som att min egna utbildning går framåt i ett rasande tempo. Ni vet det där med aha upplevelser som sker då och då. Det händer nästan 1-2 gånger varje vecka nu. ( ja, det kan ju vara så att jag är ovanligt långsam på att lära också haha). Men det är så himla skoj! Denna veckan har betydelsen "att rida hästen fram till ett gensvar" fått en helt ny innebörd. Att också verkligen våga rida sin häst till fullo och inte hålla igen, och nöja sig med lätthet på hjälperna, är en annan sak som också känts mycket viktigare denna vecka.

Men så klart, nu rider jag fyra hästar om dagen, fyra dagar i veckan. Det innebär att jag får ridit lika mycket på en vecka, som jag fick på en månad förut. Det jag nu får gjort på en dag, gick tidigare på en vecka. Jaaa du förstår säkert min poäng. Det handlar inte om hur länge jag sitter på varje häst, utan om varje ny upplevelse som just den hästen ger. Att det dessutom är fyra mycket olika hästar gör ju det hela än mer utvecklande. ( Två stads Jeepar, en BMW och en Porsche ;-) haha ungefär sådana är de, mina ponnys).

Ja, såklart tycker jag inte att alla ska köpa sig fyra hästar. Men jag glädjer mig att kunna utvecklas så mycket i mitt yrke, för att också bli duktigare på att göra mitt jobb, att utveckla dig som elev lättare och fortare.

Trevlig helg!!
Kramar/ Rebecca

-

-