No ponies today

Idag blev det ingen ponnyträning. Snön faller utanför fönstret, det har den gjort hela dagen. Det är verkligen, vitare och vitast ute -winter wonder land. Men jag hör ju till det där släktet som får migrän då och då. Så idag är det mest soffläge...men inte är ja hel kraschad inte, det finns ju tabletter.
Så jag har spenderat dagen blandannat med att drömma mig bort i romanen jag skriver. Det är så mysigt att drömma sig bort i en egen uppdiktad fantasi. Haha ja precis så känns det, som att smyga sig in i en helt annan värld.
- vad den handlar om?!
Vill du att jag ska berätta det...hihi. Njaa, det är en fantasy som utspelar sig på irland, gotland och Hällekis. Jodå, det dyker allt upp en och annan Connemaraponny i den också.
-om den kommer att skrivas klart? Njaa, åh ena sidan, vill jag inte att den ska bli klar. Det är ju min eviga hobby, läskigt också att låta andra läsa den. Men äh, såklart den ska släppas någon gång... Men det finns ingen deadline ännu.

Chrille är i Danmark och har kurs idag, hos Maja Casperssen. Så ikväll har han 630km att köra för att ta sig hem. Åh jag hoppas att vägen är fin, att snön bara vart här lokalt. Längtar efter honom!! <3

Kram kram/ R

-

-