Chrille har gjort en liten film

Denna vecka har Chrille gjort en film på den fina utveckling hans ponnys haft denna vecka. Gå gärna in och kika på den här. Guzo 5år påbörjar skolhalt och piaff vid hand, Hermes 4år tar sin första galopp med ryttare, saxo gör sina första uppsuttna croupade språng och Även Bubblan skymtar förbi i sina första galoppsprång utan huvudlag.
http://youtu.be/DGcpJRotcPo

Så hur har det gått sedan jag fick ge mig själv en liten uppsträckning ang. Simbas utbildning. Se avsnittet "Självinsikt".
Jo det går så fantastiskt bra! Simba är så nöjd och utvecklas riktigt fint. Tänk vad viktigt det är att anpassa utbildningen efter varje individ. Kul, känns som att vi är "back on track".

Ikväll red jag ut för första gången i skogen på Bubblan. Det gick så bra!! 20cm snö, trav i galopp. Jonna var med på Vitnos, och de var ett så fint stöd för mig och Bubblan. Det är en helt fantastisk känsla, att Jonna utvecklats så mycket, att hon utan bekymmer kan vara med vid en premiär ritt av en gullig, studsig unghingst som snosar i passage efter hennes lilla ponny. Ja, Jonna är van vid det mesta. Härliga gulliga lilla Jonna.

Kram kram/ R

-

-