Fredag och förberedelser inför morgondagen

Så är det fredag igen och gården ligger tyst efter att alla veckans elever rest hem igen. Den fina vårsolen är sakta på väg ner och hästarna ska just plockas in för natten. Sheridan står redan i sin box efter sin stora tvätt från topp till tå. Inför morgondagen, då han ska resa till Skövde och Grevagården för avelsvärdering.

Denna vecka har vart helt juvlig med ett mycket glatt gäng elever som alla utvecklats stort! Riktigt skoj! Speciellt vill jag nämna Ulrika, som kom till oss för första gången för ett år sedan. Med sig hade hon en stor och grov IrishCob. Hon ville ha hjälp med grunderna, då denna stora grova dam också är ganska surig när man ber om olika övningar. Efter den veckan, bestämde sig Ulrika för att gå en steg 1 FD för mig. Och nu ett år senare är de tillbaka och visar upp ett riktigt fint samspel. Allt vi gått igenom på steg 1 hade hon befäst och de var mer än redo att gå vidare denna vecka! Jätte jätte jätte kul! Jag har aldrig tidigare sett en stor och grov häst röra sig så mjukt och smidigt både i tricken och i FD träningen från marken!
Kul!! Bra jobbat Ulrika!!

Nä nu ska vi packa det sista på checklistan, innan det är dags att ta tidig kväll. Så att vi båda är pigga imorgon. Jag är ju så otroligt bortskämd, min fina underbara älskade make, har lovat att visa sheridan för domarna. Det är ju hur bra som helst, med all den rutin Chrille har efter den tid då han visade hingstar på avelsvärdering varje år när han tog hästar i träning.

Kram kram/ R

-

-