Svensksommar i Österrike, vet. till Bubblan

Hej! Helgen är här och vädret är underbart! Idag har vi pysslat med ponnys och hopptränat. Väldigt skojigt! Mia, jag o Jonna har studsat runt, på dagens banhoppning. Solis och Sheridan sköter sig så bra och bjuder så glatt på hindren. Men de verkliga stjärnorna är allt Jonna och Vitnos, som susar runt över hindren.

Efter hoppningen fick jag möta upp Veterinär Lotta ( Ann-Charlotte Ekholm), då lilla Bubblan har dragit på sig en lindrig infection i kastraktionssåren och stod med feber. Stackars lilla krake... Men med hjälp av Lotta är han nu pigg och glad igen, redo att busa med sin hagkamrat Hermes. Jag brukar räkna att det tar 20 dagar för såren att läka. Nu har det gått 13dagar. En vecka till, sedan är han läkt...så skönt, det ser jag fram emot.

Christofer är i österrike och undervisar i helgen. Han hälsar att det är 23 grader varmt, sol, blommorna står i blom och det känns som en svensk högsommar dag. Det låter ju helt underbart, eller hur! De flesta ekipagen har han undervisat tidigare, men även någon ny har dykt upp på kursen och stämningen är på topp.

Kram kram!/ R

-

-