Vilken dag.... Med i radio

Ja jisses, vilken dag vi haft...men så kul det vart.

Dagen började med att jag och Sparv blev intervjuvade av Sveriges radio Skaraborg. Intervjuven handlade om Trickträning. Du hittar hela reportaget och en kort film på deras hemsida.

Sedan red jag Sheridan, som gick bättre än på länge. Idag kände jag att han är helt återhämtad efter koliken han fick för två veckor sedan. Nu dansade han fram.

Sedan blev det uteritt i munkängarna med hela familjen. Det var så mysigt! Skogen grönskade, fåglarna kvittrade, hästar och barn var så glada. Jag red Bubblan, Jonna red Vitnos, Christofer red Ikaros och bakom honom satt Pontus.

Nu var det snabb dusch och klädbyte, innan vi for till Lidköping. Där jag träffade vår revisor och fick hjälp att starta ett ytterligare företag. Det blev ett AB med namnet ImagineDesign. Jätte kul! Men jag berättar mer om det en annan dag.

Vidare och tittade på en ny bil. Då vi önskar byta in båda våra bilar till en ny. Valet föll på en Audi Q3. Det blir nog bra.

Hemma igen, dags för möte med Team HV och köra första repetitionen av numrerna vi ska visa på festivalen. Känslan efter repetitionen nu på kvällen är att årets festival blir bättre än någonsin, med alla duktiga och fina elever som kommer med.

Ja, så kom kvällen. Jag har lätt huvudvärk och känner mig super trött, men väldigt nöjd och glad. Börjar fundera på varför jag är så trött.... Men nu när jag skriver detta blogginlägg förstår jag precis varför hihi. Dagen har visst gått i ett. Men så roligt vi haft och så mycket vi fått gjort.

Nöjd och glad, släcker jag nu lampan för att ta natt.

Godnatt fina vänner där ute
*****/ R

-

-