Då är vi på Gotland

Hej på dig!
Så har vi flugit till Gotland nu ikväll, efter en underbar vecka hemma. Sommarvärme och hästar på grönbete. I veckan som var har vi haft övning inför festivalen. Så förutom ett helt underbart gäng veckoelever, har vi också haft flera av medlemmarna ur Team HorseVision här, tillsammans med sina hästar. Det har övats på kadriljer, hingstparad, toleransbana, frihetsdressyr både på mark och ridning och mycket annat skoj. Många skratt och roliga ideer har också dykt upp under veckan. Ett stort Tack till er alla, elever som gjort denna vecka så mysig. Ett särskilt Tack vill jag också skänka Dig Jenny G ( ni känner henne som Jenny med Poco ;-) för ditt stora engagemang när det kommer till att skriva alla kadriljer, med olika tekniska manövrar som ser så spännande ut i programmen. Och din positiva uppmuntran för att sammansvetsa alla ekipage.

Men nu befinner vi oss i en liten söt stuga på Gotland. Där vi just bäddad ner oss i en stor bäddsoffa. De vita hästarna utanför lyser upp mörkret som små sagohästar genom dimman. Det ser nästan magiskt ut.
Men, nu är det dags att släcka lampan för att få lite sömn, före morgondagens kurs. Som med all säkerhet kommer att bli väldig skoj, med alla fina elever som börjat komma riktigt långt i sin utbildning här.

Godnatt godnatt!
*****/ R

-

-