Snart "välkommen till ImagineDesign" snart

Hej!
Jag lovade ju här om dagen att berätta mer om vårt nya företag, ImagineDesign. Jag har under nästan 5-6 år vart sugen på att starta ett företag till. Inte för att vi måste det, utan bara för att jag tycker det är så otroligt skoj att just driva ett företag. Och att få möjlighet att bygga upp ännu ett företag känns ju löjligt roligt! Ja, tro det eller ej, men för mig känns det precis lika skoj som att köpa en ny häst... Ja kanske är jag lite knasig. Men jag är iallafall lycklig haha. Vi klurade lite på bolagsformen, men bestämde oss för ännu ett AB. Då vi trivs så bra med den företagsformen här på HorseVision.

Så vad gör då detta företag? Jo, lite som företagsnamnet kanske avslöjar, handlar det om nytänkande produkter och utrustning. Jag vill ta fram produkter till först och främst hästmarknaden som inte riktigt finns i dagsläget, men som förhoppningsvis kommer att uppskattas när de dyker upp. Först ut var vår Liberty-Rein, som just nu säljs av Mörk &Söner, iväntan på att vårt nya bolag ska bli helt klart. Näst på tur kommer en barbacka pad och sedan ett helt nytt träns, med ny design, ergonomiskt anpassat till hästen.
Men förhoppningsvis kommer produkt antalet bli stort, allt eftersom tiden går. Så vi kommer tacksamt att ta emot tips av Dig, om du har en ide och saknar produkten på marknaden. Men vi kommer inte köpa in vanliga produkter som täcken, borstar osv, så länge det inte har en ny innovativ design, som vi själva utvecklat. Så ingen konkurens med andra häst-produkt företag. Men förhoppningsvis ett gott samarbete med flera av dem.

Vårt företag kommer att verka som både grossist och återförsäljare. Vilket innebär att både du som kund, men även andra häst-företag är välkomna att handla av oss.

Ja, nu har du lite förhands information om vårt nya företag. Redan nu, har jag massor av ideer på nya produkter och andra kundgrupper. Men vi får ta en sak i sänder och låta företaget sakta växa fram, med HorseVision som samarbets partner.

*****/ R

-

-