Fullfart just nu...

Oj, nu var det länge sedan jag skrev här. Inte för att vi saknar något att skriva om. Tvärt om, livet har gått i 200.. Hihi. Men nu kände jag att det var dags för en sammanfattning.

Idag har vi haft lördagsträning i ridhuset. Det är alltid lika mysigt! 12 dubbellektioner med lika många härliga elever och ponnys i stallet.

I veckan som gick har jag och Christofer vart utanför Hamburg och haft en Clinic hos vår vän Monja, som köpte Saphira av mig. Det var ett härligt återseende och en kul kurs.

Hemma har Stine och Therese sex stycken veckoelever. Två av dem hade med sig två hästar dessutom, så stallet har vart helt fullt. Väldigt mysigt!

Efter bara någon dag hemma har Christofer åkt till Tyskland igen. Denna gång blev det två dagar utanför Berlin. På ett Camargue stuteri.

Här hemma har vi börjat förberedelserna inför kursen med Honza som är nästa vecka. Honza anländer på måndag och kursen går tisdag till söndag. Det ska bli riktigt roligt! Jag planerar att ta med alla mina tre FD hästar, Simba, Sparv, Bubbel, denna gång. Men tyvärr är kursen inte helt fullsatt denna gång. Då två bokade fått skadade hästar. Så vill du vara med?! Hör av dig! Vi säljer platserna väldigt billigt nu.

Jag har också suttit med papper och order kring mitt nya företag.... Som jag trodde skulle heta ImagineDesign. Men jag fick tyvärr avslag från bolagsverket. Inga fler företag med ordet "Imagine" in sa de, allt för många företag bär redan det namnet... Så nu har vi ansökt om VisionDesign och/eller DesignVision, jaja det blir nog bra vad det än blir.

Igår hade jag ett sådant där helt fantastiskt ridpass, både med Simba och Bubbel. De är verkligen på gång nu båda två. Så otroligt roligt att nu ha tre FD hästar. Bubbel och Simba, ja även Sparv förstås, lär mig nya saker var dag just nu. Det är så roligt!

Kram kram/ R

-

-