På resandefot

Efter fyra härliga kursdagar med Honza Blaha, sitter nu jag och Christofer på Färjan mellan Göteborg och Frederikshamn. På väg mot Danmark, där vi ska undervisa i helgen. Kursen har vart väldigt skoj och jag har fått stor inspiration och många ideer till fortsatt träning med mina ponnys. Som alla tre skötte sig utmärkt. Något som var lite extra skoj denna gång, var att det kommit åskådare både från Danmark, NordNorge och från alla breddgrader i sverige. Väldigt skoj!

Men kursen med Honza är inte slut än, den pågår även under Lördag och Söndag. Vi har ju så fina härliga vänner omkring oss, Stinelo, Mia, Therese, Pappa och Agneta. Som alla på sitt sätt, ser till att kursen fortgår, hästarna sköts och hundarna pysslas om. Så vi lugnt och tryggt kan lämna kursen för att själva ge oss ut på jobb. Men, vi hinner träffa Honza igen, på måndag fm. Då vi ska köra honom till flyget.

Jag och Christofer ska hålla en kurs parallelt hos Rebecca Plon i Danmark, Lördag och Söndag. Det ska bli riktigt roligt! Men i skrivande stund, sitter vi på soldäck, 29grader varmt, solen skiner och havsbrisen svalkar. Väldigt väldigt mysigt! Men nästa gång får vi allt ta med barnen på denna färja, de hade nog gillat det.

*****/ R

-

-