Ponnys överallt

Men vilken kul dag! Hela ridanläggningen är full med ponnys och elever. Dagen började med att jag höll privatlektion på utebanan för Isabell, vår Australienska besökare. Samtidigt som Stine och Therese undervisade i ridhuset.
Efter min privatlektion samlade jag, min FD2 grupp för teori och genomgång i kaffeterian. Då passade Christofer på att rida sina ponnys på utebanan. Stine och Therese var fortsatt i ridhuset.

Sedan var det dags för mina fina FD elever att påbörja träningen i ridhuset. Då fortsatte Stine och Therese sin undervisning på utebanan.
Jo sedan blev det lunch..mmmm... alltid lika god mat på Kinnekullegården.

Tillbaka i stallet, jag håller Teori. Stine och Therese undervisar. Christofer och Hanna plockar in alla våra ponnys, då det är dags för årlig vaccination.
Min söta terrorist Bubblan passade glatt på att haka av Sheridans box dörr som föll i golvet med en smäll. Alla ponnys vart rädda, utom Bubblan som var mycket nöjd med vad han åstakommit, hahahah en sådan knasig ponny han är.

Jo, sedan fortsatte jag att undervisa mina elever i ridhuset. Stinelo passar då på att rida sina egna ponnys på ridbanan.

Paus för kort mellanmål.

Sedan passar jag på att avsluta kvällen med att rida Sheridan i ridhuset till musik. Väldigt, väldigt mysigt.

Men nu är det dags att ta kväll.
Så vi orkar med en lika rolig dag imorgon.

Godnatt godnatt!
*****/R

-

-