VisionDesign o Cremellos

Nu händer det grejor...!!! Våra ergonomiska Design träns till vårt bolag VisionDesign har äntligen kommit! Kvaliten ser fantastisk ut och lika så formen. De sitter snyggt på ponnierna och stadigt för bettet, utan att störa eller klämma åt det minsta för ponnyn. Dessa måste du kika på om du har vägarna här åt. Eller beställa direkt från hemsidan www.visiondesign.se

I lördags var det premiär för våra nyanställda instruktörer att jobba en heldag för oss på HorseVision. Frida och Jenny hade en fullbokad grupp med elever som fick undervisning i AR- av Jenny och FD-av Frida. Jätte kul! Och vi har redan fått mycket positivt gensvar av eleverna som var med!

Jag själv, smet iväg upp mot Flen, Gnesta eller till Rosenhills stuteri i Björnlunda för att vara exakt, tillsammans med Agneta, Hanna, Jonna och Pontus. Vi åkte dit för att titta på hennes WelshCobbar, och två unghingstar i synnerhet. Oj så fina de var! Nu har vi allt fått att fundera på... Jag var intresserad av den 1 åriga Cremellon, och Agneta o Hanna av den 5 mån mörka Isabell fölet. En jätte trevlig dag helt enkelt.

*****/ R

-

-