Nyårs vecka

Då är det bara tvådagar kvar då, innan 2017 dyker upp runt hörnet. Jag tror att det kommer bli ett toppen år, det har jag på känn.

Men det här lovet har vart mysigt. Vi har redan hunnit med en massa saker. Leka med facklor är en av dem. Och det är något som jag tycker är extra kul. För då är även Pontus med. Och han är kanon duktig på att sköta elden och att hjälpa oss andra med facklorna.

Idag har jag gjort något väldigt skoj. Jag och Christofer bestämde oss för att rida ut i skogen. Jag red Sheridan och Chris red Ikaros. Och vilken ridtur sen, vi galopptävlade sida vid sida halva kullen runt, hahaha länge sedan vi hade en så fartfylld tur. Tror hästarna hade lika skoj som vi.
På hemvägen skrittar vi lugnt...och bakom mig hör jag ett brak. Vänder mig om och får se Christofer ramla av Ikaros i skritt, hahaha. Det var en lustig syn. Men Chrille klarade sig oskadd. Han skulle rätta till sadeln efter vårt galopprace, så han trampade till i stigbygeln som gled av hans fot. Vips hamnade han på backen hihi.

Nu laddar vi inför vår årliga nyårsfest i smedjan. Det ska bli jätte mysigt! Idag har jag uppdaterat vår hemsida. Så nu finner du som är medlem i teamHV all information kring nyår, festivalen och andra event, allt på en plats. Jag hoppas att du ska gilla den.

Kram kram!
*****/ R

-

-