Nyårets löfte

Therese bloggar:
Året har ju precis bara börjat och jag har funderat på det här med nyårslöfte. Jag brukar tycka det är ganska kul med nyårslöften, att utmana mig själv, sätta ribban, på skoj, på allvar, ta sikte på stjärnorna och ibland grantopparna. Men vet ni, i år får det va'! I år ska inte jag och mina ponnisar uppnå nånting.
Men vi ska hänga tillsammans, i skogen och på banan, vi ska göra allt det där vi älskar både med och utan någonting på huvudet och vi ska njuta av att träna tillsammans med alla fantastiska hästmänniskor vi har runt omkring oss. Jag tror att vi kommer nog att träffa på en och annan plastpåse. Vi kommer kanske bli lite upprörda ibland och ibland kommer vi bara vila tillsammans. Vad jag längtar efter att tillbringa det här året tillsammans med mina ponnisar!
Jag längtar också efter att träffa alla er, veckoelever, team Horse Vision-medlemmar, kursarrangörer, kursdeltagare, familjemedlemmar, lördagselever och kvällselever! Årets planering är som ett enda stort löfte till mig fyllt med glädje och inspiration. Det ser jag fram emot!

-

-