Kalas i stallet

Therese bloggar:

Vilka soliga, härliga dagar vi har! Den här tiden på året är min lugnare period och det är dundermysigt att bara lurva runt i skogen tillsammans med ponnyhästarna.

Nu ikväll har vi haft kalas i stallet. Vi har flera hästar som är lite till åren och idag firade vi extra att Krabat fortfarande är med oss. Krabat är min dotter Ebbas ponny och han har bott hos oss i sju år nu. Redan då var han 22 år och jag tänkte väl att får vi ett par - tre år till så har vi tur. Men, som synes, idag är han 29 år och nästan oförskämt pigg. Visst får man pyssla och passa honom lite extra, men det tycker jag han gjort sig förtjänt av. Han är fortfarande en helt underbar ponny till Ebba och vi uppskattar så den tid vi får med honom.

Vård och skötsel av äldre hästar är förresten ett område jag är extra intresserad av. Ja, ni vet hur det är, helst vill jag lära mig mer om det mesta som rör hästarna, men av olika anledningar har jag snöat in lite mer på vissa områden. Jag får säkert tillfälle att återkomma till det i ett kommande inlägg.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-