Händelserikt är bara förnamnet...

Hej på Er!
Rebecca bloggar:

Då var vi tre dagar in i veckan och jag undrar om den kan bli mer händelsrik? Börjar med vanlig måndag. Alla fem ponnisarna tränade, och våra fyra fina veckoelever har fått sina lektioner. Det visade sig att alla fyra eleverna hade valt att ta med sig sina fuxar. Så det är många rödhåriga ponnys. Även om alla är av olika ras. Islandshäst, Morgan, Travhäst och korsningsponny. Men lite kul att det slumpat sig så färgmässigt.

Tisdag kommer, jag får ett samtal strax efter kl.7 på morgonen av Stinelo. Vi måste åka till Småland och hämta en häst. Sagt och gjort, vi tar bussen och far iväg. Några timmar senare var vi framme. Lastar ponnyn och vänder hemåt. Men i Mullsjö börjar Bussen att krångla. Vi ringer på bärgare, Falkassistans. Det visar sig att ett drivhjul till servostyrningen och batteriladdningen gett sig... men som Service killen sa -Ni kan nog köra hem, resterande 15 mil, bara ni inte svänger förmycket...
jaja okej, vi ska inte svänga lovar vi.... men måste ju ändå försöka följa vägen hihi.
Jo dagen slutade med att både vi, bussen(med skrikande motor) och hästen kom hem. Sent på kvällen blev det dags för lektioner av Veckoeleverna.

Onsdag kommer, vaknar utan röst... men pigg i sinnet, som tur är. Studsar bort till stallet. Undervisar. Sedan kommer det en spekulant på en av mina hästar... Ponnyn är jätte lerig hihi. Vi får spola av honom i duschen innan vi kunde rida. Sedan visade han både lite FD och uteritt. Det gick galant.. Nu har jag inte bestämt mig för försäljning helt ännu. Jag velar ännu. Men ryttaren red honom väldigt fint, så det var kul att se.
Jo, sedan var det då dags att köra in bussen till Verkstaden. Den gick precis dit, med lysande motorlampa och batterilampa samt skrikande motor hihi. Men när den skulle startas en gång till väl på plats, då var den stendöd.... snacka om tur, att den kom ända fram till verkstaden.
Senare på em/kvällen fick jag, Hanna och Mia, lektion utav Christofer. Han har ju bjudit upp oss tre att göra Groundwork och Longetest i vår. Så då gäller det att ligga i.

Jag undrar vad Torsdagen bär med sig...
Kram kram!/ R

-

-