Mina hästars träning

Stinelo bloggar

Egentligen är det inte konstigt att hästarna är så olika varandra i hur ofta och länge de trivs med att träna, inte konstigare än att vi människor känner olika. Ändå har jag ibland svårt att komma ihåg att anpassa mig efter mina ponnysar. När jag tycker det är extra roligt med något speciellt i träningen så glömmer jag liksom bort hur dom är...
Flyger tycker t.ex. aldrig att det är roligt att gå mer än max fyra dagar i rad. Går han för mycket tappar han all motivation och glädje. Trots detta anser han alltid att det är hans tur att bli hämtad i hagen först;) så jag får hålla koll på dagarna åt honom hihi.
Gullan däremot skulle oftast gärna gå tre pass om dagen alla dagar i veckan...långa pass... Ju mer det är hans tur ju skojigare =D Tyvärr är jag inte lika entusiastisk - utan lite mer lat och tycker att lagom räcker ;)
Tur att jag oxå har Yme! Han är mer anpassningsbar haha, hans hjärna klarar av både att gå flera dagar i rad men den klarar också av vila. Känns träningen väldigt inspirerande och man hinner greja lite varje dag är han glad och om det blir många pausdagar så anstränger han sig oftast lite extra då det är hans tur=)

Vad bra det hade varit om man alltid tänkte lika mycket på planerandet av sin egna motion!!! Jag ska försöka börja med det ;) Stinelo

-

-