Träning med Billy!

Therese bloggar:

Förra veckan fick jag möjlighet att vara veckoelev för Rebecca och Christofer och oj vad det är roligt! Det är så otroligt lyxigt att få ägna nästan en hel vecka åt att träna, prata  och titta på häst i gott sällskap med likasinnade, eller hur? Just kombinationen AR och frihetsdressyr är ju helt oslagbar, men det vet ju redan alla vi som tränar här på Horse Vision. ; )

Den här gången var det min Billy som fick följa med och träna lite mer. Han har extra mycket energi nu så här på vintern när ridmöjligheterna hemma är mer begränsade, så det passade jättebra att han fick röra sig ordentligt i ridhuset flera dagar i rad. Med honom jobbar jag i stort sett alltid grunder, det verkar finnas oändliga rader med luckor att fylla. Länge har det känts ganska frustrerande, just detta att om och om igen jobba igenom grunder. Men numera uppskattar jag det allt mer. Tillsammans med Billy får jag verkligen fokusera på dressyrens alla aspekter, in i minsta lilla detalj.


Och på fredagen fick jag för en kort sekund en glimt av den där hästen som jag inom mig vet att Billy kan vara. Jag är säker på att ni känner igen känslan. Underbart, eller hur?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-