En glad nyhet och många veckoelever

Hej på er! (Rebecca bloggar).

Jahopp då var det onsdag och min tur att blogga.
Denna vecka har vi inte mindre än 6st veckoelever. Det känns väldigt roligt. Två av dem kommer hela vägen från tyskland, det är ju lite extra kul. Tänk att elever reser i två dagar, med ponnys på färja och allt för att komma hit och träna.

I helgen var jag och Christofer i danmark och undervisade. Det är så mysigt när vi får resa tillsammans. Kursen gick kanon bra, med många nyfikna och positiva deltagare.

Idag har jag en nyhet till, som jag är lite extra glad över. Det är så att vi har kontaktat Svenska Ridsport förbundet och bett dem att granska vårt ny tillverka träns VD revolution. Huruvida det är godkänt för tävling eller ej. Och idag kom så svaret. Det blev tummen upp och fullt godkänt för hoppning alla klasser. Det är ju väldigt skoj!
Men som dressyrträns, fick det tyvärr avslag då man ännu måste ha en hel nosgrimma. Dvs en modell som sträcker sig runt hela nosen, till skillnad från vår som inte kan stänga igen munnen på hästen. Men vi tänker positivt. Att den är godkänd för hoppning är ju kanon. Och med tanke på hur vindarna går genom dressyren just nu, tror vi att det inom några år, kommer att vara godkänt där också. Att tänka positivt kommer man långt på hihi. Så vi lever på hoppet här ett tag till...

Stor kram till dig som följer oss här på bloggen. / Rebecca

-

-