Ponnier i utvecklingsfas

Rebecca bloggar

Hej!!
Då är det onsdag och vi har en kanon mysig vecka med 4st veckoelever. De tränar på allt från samling uppsuttet i FD, till stegring och läggande uppsuttet. På Christofers hörna, har jag sett både galoppombyten, piruetter och passagesteg. Så variationen är stor, men väldigt rolig.

Nu känns det att våren är på ingång. Hingstarna börjar vakna till liv här på gården. De busar och bockar i sina hagar. Pälsen bara dröser av, och en söt liten blåsippa har tittat upp vid stallet.

Förra veckan fick vi ju klart att vårt VD Revolution träns är godkänt för Hopptävling. Denna vecka, har vi fått OK för WorkingEquitation. Så det känns verkligen jätte skoj! Nu kan vi erbjuda ett fint ergonomiskt träns också till tävlingsryttarna.

Mina egna ponnier går helt strålande just nu. Vi är inne i en fas som kanske inte är så snygg att se på, men som verkligen leder till framsteg under varje träningspass. En utvecklingsfas skulle jag kalla den. Så inspirationen är väldigt stor. Simba och Bubblan börjar kännas som riktiga Rid FD ponnier, som båda blir allt stadigare i formen. I år ska de båda få börja följa med ut på uppvisningar. Då jag börjar "fasa ut" träningen med Sparv. Då jonna fått honom av mig <3 Min lilla Mille blir två nu i år, och honom tror jag också väldigt mycket på inför framtiden. Även Sheridan är såklart en pärla. Bortskämd är jag, med så många underbara ponnys.

Kram kram!
*****/ R

-

-