Presentation

Hej på er!

Frida Schaffer heter jag och är ganska ny här på Horse-Vison, så jag tänkte presenter mig och mina hästar så ni får veta lite om oss.
Jag började min bana inom hästeriet som så många andra på ridskola. När jag sedan skaffade min första egna häst ville jag göra något annat än klassisk ridning, så det blev westernridning. Jag gillade sättet man kommunicerade med hästarna och hamnade mer och mer på att bara träna horsemanship.  2002 träffade jag Rebecca och Christofer när jag var i Hällekis och utbildade mig till Westerninstruktör. Men det tog några år innan jag riktigt fastnade för Frihetsdressyren men nu är jag fast . Efter att ha varit elev hos Therese och Stinelo några år ville ja få mer kunskap, det resulterade i att jag gick alla fyra intensivutbildningarna för Rebecca. Jag började jobba här på Horse-Vision under hösten 2016 på lördagsträningarna tillsammans med Jenny Gustavsson, och kommer fortsätta att under våren att jobba lördagar.

Jag har två fantastiska hästar att utvecklar tillsammans med.

Maja är 19 år och en korning mellan arab, nordsvensk och travare, henne har jag haft sen hon föddes. Hon har lärt mig otroligt mycket och det är med henne som min bana i frihetsdressyren började. Maja är otroligt snäll och har genom åren blivit väldigt lyhörd och uppfattar min minsta tanke. Tyvärr så har Maja fått bli pensionär alldeles för tidig då hon fått artros. Men hon lever ett gott liv som läromästare till min dotter Meja.

Sen har vi min nya stjärna Echo du Nord en 3 årig Camargue. Han är en rolig och utmanande häst att träna. Alltid full med bus och egna idéer.  Under våren skall Echo ridas in och det blir min stora utmaning. Det ska bli roligt att få utvecklas tillsammans och se hur våran framtid kommer att bli.
Det var lite om mig och mina ponnysar.

Ha det toppen tills vi ses // Frida

-

-