Roligt!

Stinelo bloggar

=) Denna veckan har jag o mina ponnysar varit veckoelever! Så skojigt! Vi har lärt oss massor- och haft superskoj=)
Gullan har fått vara med o träna för Christofer. Det är så konstigt men ofta är det ju samma saker man får sagda till sig i massa år, men beroende på vad man har för erfarenheter så uppfattar man orden på olika sätt... precis som när man läser en bok så kan man uppfatta känslan, det uppenbara och det som står att läsa mellan raderna olika om man läser boken flera gånger och framförallt om det har gått lite längre tid emellan... så är det iallafall för mig... Så i veckan har vi tränat på rundhet, lättare bog och framsving av bakbenen - så nu har de orden en annan innebörd för mig än vad de hade för en vecka sen =)
Yme och Flyger har båda fått vara med på lektionerna för Rebecca =) Dom har fått träna sig i team - det är nog bland det roligaste jag gjort med mina ponnysar! =) Båda hästarna var superduktiga och förstod att dom skulle gå tillsammans jättesnabbt - svårast var det för mig - jag fick lite nervöspanik bara av tanken på att kunna tänka på båda ponnysarna...samtidigt....!!! Men när allt var så logiskt och enhörningarna förstod så snabbt och var så glada över att få träna tillsammans började min hjärna oxå slappna av lite och nu i slutet på veckan kändes allt lite mer möjligt=)!!!

En extra bonus är att jag har hunnit se på när Rebecca och Christofer tränat sina hästar och på en del av de andra veckoelevernas lektioner! Lika lärorikt det, som lektionerna jag o mina ponnys fått! =)
Hoppas ni andra som är här har lika roliga veckoelevsveckor! Kramar ✨

-

-