FD3, härliga vänner, ny sadel

Hej hej på er!

Frida bloggar:

Vilken härlig vecka jag haft. Rebecca har haft en steg 3 intensivutbildning i frihetsdressyr och jag och Echo fick vara med som personalutbildning. Vi var ett glatt gäng elever som har så roligt tillsammans. Inlärningen går så mycket lättare när man trivs och är trygg med sina medkursare.
Vi har gått igenom grunderna och verkligen kollat detaljer. Jag och Echo hittade en del hål i vår utbildning som vi får jobba på att fixa. Jag gillar när jag upptäcker sådana hål, för det betyder ju bara att jag har fått förståelse för hur viktigt basic är och att vi bara kan bli bättre och att det blir lättare för oss senare i våra utbildning.
Vi har även hittat känslan i samling. Det är en stor lycka för mig att jag äntligen har fattat hur det skall kännas. Kunskapen i samling har jag haft och vet precis hur det ska gå till och hur det ska se ut, men inte riktigt hittat känslan, men nu så.  Echo ska få några veckors vila, men sen ska vi fortsätta våra utbildning tillsammans, det ska bli så kul.

Vi fick en utmaning av Rebecca, som vi givetvis antog. Lämnandet med ett flaxande paraply. Lätt som en plätt tyckte Echo och vi vann ett mumsigt första pris.

En bonus denna vecka var att Jenny Mörk provade ut en ny sadel till Echo. Den blev toppenbra, rätt modell och rätt färg. Tack Jenny!

Ha det toppen tills vi ses // Frida

-

-