Vecka med extra allt

Therese bloggar:

Jag och Billy fick också möjlighet att vara med på intensivutbildningen i frihetsdressyr för Rebecca förra veckan och det var vi så glada för. Det är så många extra plus med de här intensiv-veckorna. Först och främst får man ju excellent hjälp med sin egen häst och sen tycker jag att teoripassen är otroligt bra och jätteintressanta! Dessutom är det ju extra kul att träna i grupp, få följa sina medkursares träning, generöst få låna deras hästar och känna hur det känns med och bara få skratta och lära sig tillsammans. Det finns inget som svetsar en grupp samman så starkt som en intensivkurs. Så Bitte, Frida, Jenny och Kerstin - tack!

Det verkar heller inte spela någon roll hur många gånger man redan har gått ett visst steg, det finns alltid massa mer att lära. Den erfarenhet och kunskap vi har testas och utvecklas hela tiden och det är helt vansinnigt kul att vara mitt uppe i detta. För mig och Billy var det väl, som vanligt, ömsom vin, ömsom vatten. Det finns så mycket jag skulle vilja berätta för er, men det skulle bli alldeles för långt så ingen skulle orka läsa. Men han är en speciell häst, på gott och ont, och jag tror aldrig han kommer sluta att fascinera och överraska mig.

På fredagen tog jag så flyget till Gotland för kurs med härliga gänget där. Det kändes som en högst passande avslutning på veckan att få se deras utveckling och ge dem några nya pusselbitar i deras träning. Vi hann dessutom med att åka och besöka russen på Lojsta hed, så jättefina!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-