Laddar inför Bent kurs

Alltså det är vår!!!!

Rebecca bloggar.

Ni vet den där känslan, det är vinter, mörkt och iskallt. Man frågar sig varför man har så många hästar i den isande vinden.

Samtidigt dyker frågor och möjligheter upp då och då. Svaret de får är alltid det samma, -absolut, så gör vi. Men kan vi ta det längre fram i vår....

Så lever jag vidare i min dvala, för att plötsligt idag få ett uppvaknande!

Till helgen är det dags för årets kurs med Bent Branderup. Och jag har ju bestämt mig för att ta min allra första lektion för Bent. Då, jag och Sheridan påbörjat vår Akademiska resa. Vi ska försöka att göra Groundwork och Longe prov, nu när han kommer. Det känns nervöst men roligt. Mycket med träning och förberedelse har det varit.

Men så tänker jag, skönt att kunna lägga allt fokus på Sheridan med träning och schamponering.

Tills vår fotograf, Zandra ringer mig idag.
- Hej Rebecca, jag vill bara kolla så att du är redo för nästa veckas fotografering på Läcköslott?
Oj, är det redan vår, är det nästa vecka? Jo jag erkänner, jag hade helt missat det. Trodde det var många veckor kvar, hihi. Då var det bara att hämta in Simba och Bubblan och börja schamponera dem också, för att de förhoppningsvis ska tappa den sista vinterpälsen. Det är ju de som ska med mig till Läcköslott. Och just nu ser de ut som skräp, med vinterpälsen halvt om kvar. Tur att vi har en underbar dotter som glatt ställer upp ponnytvättare.

Nu har jag börjat förstå att våren är här på riktigt. Jag slänger en blick i kalender. Oj så fullbokad den är från och med nu. Massor av skoj saker varje vecka fram över. Roligt roligt. Men ni får fortsatta uppdateringar här om vad vi är ute på för upptåg närmaste veckorna.

Men jag kan konstatera att det är Vår!!
Kram kram!
*****/ R

-

-