Läcköslott

Hej på Dig! (Rebecca bloggar).

Idag har vart en riktigt kul och spännande dag. Vi har nämligen vart på Läcköslott för en fotografering.

Vi började dagen med att borsta av ponnysarna som skulle med. Valet föll på Bubblan för att han skulle få komma ut och få lite rutin. Och på Sparv, för att ha med en säker häst att rida FD på. Ifall Bubblan skulle bli för spänd.

Vi (Jag med ponnys, Stine med filmkamera och Zandra med stillbild kamera) lastar in oss i bussen och ger oss iväg mot Läckö. Där möts vi upp av min far Staffan och av en trevlig vaktmästare, Lars Hermansson. Som glatt visar runt oss. Det visade sig att han är son till Kurt Hermansson. ( Känd hästprofil i våra trakter). Så det var ju lite extra kul.

Tillsammans tar vi med oss hästar och kameror. Jag börjar med att rida Sparv, som glatt dansar fram i den nya miljön. Sitter vid kanonen, travar glatt över bron och traskar hela vägen in på innersta borggården.

Sedan blir det Bubblans tur. Till min stora glädje (och förvåning) presterar han lika lugnt och värdsvant. Huvudlaget gick att plocka av direkt och även han traskade glatt in på borggården och utförde alla trick. Vilken pärla!! Bara fyra år gammal!

Innan vi packade ihop oss för hemgång, fick såklart den trevliga Lars, rida en sväng på Bubblan (med träns), som tack för det fina bemötandet och goda hjälp under fotograferingen.

Väl hemma, bestämde vi oss för att ta några solnedgång foton också. När Zandra var på plats. Då red jag Bubblan och duktiga lilla Jonna red sparv, på gräsängen utan huvudlag. Vilket mysigt avslut på en underbar dag.

Nu ser vi fram emot att få se bilderna.
*****
Kram kram!/ Rebecca

-

-