Busiga Bella!

Stinelo bloggar

Dagarna börjar bli långa o det är så härligt! Det känns som om man hinner med så mkt mer bara för att det ljust =)

Tänkte att jag skulle lämna en uppdatering på hur det går med minigrisarna idag hihi... Filip och Bella verkar trivas bättre ihop, men ena dagen när dom var ute ( dom går lösa på förmiddagarna) så ringde mob- det var min granne som sa att hon genom fönstret sett Bella marscherandes på vägen ner mot campingen! Ojoj så vi åkte snabbt ner med fyrhjulingen o började ropa o locka o leta efter henne!!! Då kom ett sms från andra grannen om att en campinggäst som varit ute på promenad stannat för att berätta om att dom mött en gris på vägen( - hihi vilket ovanligt möte ;) )
Men Bella var bara ingenstans! Så vi åkte vidare hela vägen till campingen och fick be dom hålla utkik efter henne dom oxå, och dom är så snälla så dom lovade ringa på oss om någon såg till en lös liten gris med vit borst ;)
Precis när vi var redo att åka upp och leta vidare ringde Pontus från stallet och sa att hon stod och betade vid ridbanan!!!
På riktigt!!! Hon måste ju sprungit grusvägen runt, haha hon e så snabb och busig Bella men vi väldigt glada att hon bara sprang runt och hem igen! Det kan vara spännande med grisarna ;P

Resten av veckan har varit mindre dramatisk hihi. Med massa roliga elever på gården! Massa sol och hästpyssel =) och vi har även hunnit med att salta både ridhuset och utebanan, så nu slipper vi få damm i ögonen hihi =)
Kramar ☀️

-

-