Flyger

Stinelo bloggar

Idag vill jag bara skriva lite om min allra finaste ponny =) för igår fyllde han 22 år! Jag är så himla glad att vi hittade akademisk ridkonst och frihetsdressyr att träna på! Flyger är nämligen bara 136,7 cm hög (viktigt med millimetrarna när man är liten) och det gör ju att jag inom traditionell ridsport vuxit ur honom två gånger hihi, först när jag blev för lång och sen när jag fyllde 18... hade haft kvar honom ändå men det är skönt att få träna med sin ponny även som vuxen =)
Flyger föddes när jag var sju år och jag hade längtat! Hans mamma var världens snällaste ponny o han skulle så klart bli lika snäll ;)
När jag var liten ville jag som de flesta helst hoppa men jag och Flyger var liksom duktigare på att vägra än att hoppa över hindren tillsammans haha...så då blev det automstiskt så att vi tyckte dressyr var roligare;)

Tur för oss att vi åkte på praktik hit till Rebecca och Christofer för 12 år sedan! Jag och min fina ponny har inte alltid varit helt sams om allt, men vi blir bättre o bättre vänner ju äldre vi blir ;D mycket tack vare all hjälp vi får!
För sju (kanske åtta?) år sedan gjorde vi longe, groundwork och väpnarprov tillsammans=) bra att han aldrig brytt sig om att jag är nervös utan gör allt han kan ändå! =)

Sedan tre-fyra år tillbaka så tränar jag inte uppsuttet med honom pga att han har ganska mkt hovbroskförbening, så ännu bättre att vi har både akademiskt och frihetsdressyr att träna på från marken!!!
Hoppas på många fler år med denna gulliga ponny som alltid funnits med mig =)

Hoppas oxå att alla ni andra som kommer hit och tränar med er häst känner att ni är välkomna med just den häst ni har - oavsett den hästens ålder, exteriör och temperament =)

Kramar

-

-