Film inspelning

Rebecca bloggar:

Hej hej!
Idag har vart en kul dag må ni tro! Jag och Jonna har vart på en filminspelning tillsammans med Sparv och Simba.
Det är Borgaplåt "sveriges ledande ridhus konstruktör" som skulle spela in en reklamfilm att visa på Falsterbo horseshow och andra kommande hästevent.

Extra kul är det såklart, då det är första gången som Jonna följer med och agerar framför kameran. Och hon var så duktig tillsammans med sparv. Mest imponerade var nog filmteamet när Jonna och Sparv satt ner tillsammans.

Jag hade med mig Simba, då de extra bett om en stegrande häst. Och vad passar då inte bättre än en stor svart arabhäst. Det var även hans första framträdande i film sammanhang. Och även han skötte sig utmärkt, med snygga stegringar. Han fick också visa att han kunde buga, ligga och sitta framför kameran.

Filmen spelades in på Råbäck, i Anette Hembergs ridhus (som är byggt av Borga). Lyxigt tyckte vi, att kunna rida till filmplatsen. Det var också väldigt kul att få se Anette tillsammans med två av sina vackra dressyr Hbl. Nils Stridh (känd hoppryttare här i området) visade också upp en snygg stilhoppning framför kameran, med två av sina hopphästar. Det blev också lite tagningar, där vi samtliga var samlade utanför ridhuset och Tornespel.

En kanon kul dag helt enkelt.
Jag tror det börjar bli dags för mitt LibertyTeam att få mer filmuppdrag nu när de blivit lite äldre. Känns som att de är redo och sugna på lite utmaningar...eller så är det jag som saknat det, och vill ha mer utmaningar efter de senaste unghäståren ;-)

Kram kram/ R

-

-