Sheridan ska bli pappa

Rebecca bloggar.

Hej på dig! Denna vecka befinner jag mig i Västerås. Jag har en intensiv utbildning här, FD 1. Det är ett glatt och härligt gäng elever med fina ponier.
Kursen arrangeras av Elin Hofvander, en god vän och Team HorseVision medlem.

Men nu måste jag berätta. Min fina sheridan har fått en flickvän. I veckan som var, var Vicky vecko elev hos oss, tillsammans med sina två ponnys. Och Vicky har sagt det, att infaller brunsten på hennes ridponny sto, Sahara, när hon besöker oss. Då blir det betäckning. Och så blev det! Sahara var högbrunstig och Sheridan fick sitt första betäckningssto. Det är ju alltid lite nervöst när man låter sin hingst betäcka första gångerna. Jag hoppas ju att han skulle vara artig och skötsam, men många hingstar kan bli lite tokiga. Men Sheridan tog det så lugnt och fint. Han var dessutom ok i hagen efteråt. Så det känns ju fantastiskt bra. Nu är det bara att hoppas Sahara bär på ett gulligt litet Sheridan frö, som vi får träffa nästa försommar.

Dessutom fick jag äran att rida mitt livs bästa ridpass på honom i söndags kväll. Med byten och skolor i galopp. Innan jag for iväg mot Västerås.
Så denna vecka har jag liksom svävat fram.

Kram kram/ R

-

-