Jonna går sin första FD intensiv, välkommen Mr.Buss

Hej!

Denna vecka har jag en FD intensiv, steg 2. Det är ett glatt och kul gäng, som just är hemkomna efter kvällens gemensamma middag. Det var så mysigt. Tack gänget för en toppen kväll!
Lite extra kul, är ju såklart att Jonna är med tillsammans med sparven. Det är deras första intensiv och de klarar kursen galant. Väldigt stolt Mamma måste jag säga <3

Nu har vi också till min stora glädje fått hem vår nya hästbuss. Den är så fin och jag är så glad för den. Den har redan hunnit gå flera turer både med och utan ponnys.
Varför köpte vi en ny buss kan man ju fråga sig? Vi hade ju redan en som var toppen. Men ni förstår, jag kikade runt för skoj skull. Fick kontakt med Per på Umesläp som hade ett fint erbjudande. Bussen tycktes ju kanon fin... men då måste vår säljas... det kan ta tid. Jaja, det blir nog ingen ny buss. Men så nämde vi försäljningen för några vänner och på Fb. Våra goda vänner Anders och Bea ringde direkt, ni kan ju inte sälja bussen. Den ska ju vi ha.. Japp sagt och gjort. Bussen såldes och flyttade till Gotland. Jaha vad gör vi nu? Vi har ingen buss....vilken otur hihi. Jo, då ringer jag Per och berättar att hans blå buss som han erbjudit oss, nog måste flytta hit. Ja och jätte glad för den är jag!

Kram på er!
*****/ R

-

-