Tolerans helg med äventyrspark

Hej! Det är jag, Rebecca som skriver.

Eftersom min far har arrangerat en av årets tre, fantastiska tolerans helger, denna helg. Kan jag inte låta bli att skriva om det.

I fredags eftermiddag samlades teamet för att sätte upp den hinderbana, eller äventyrspark som vi kallar det. I ridhuset. Parken bestod av flera olika balans hinder, som höga och låga spångar, vippbräda, bro över vatten, där självaste LochNess djuret flyttat in. Parken bestod också av flera olika passage, som drapperi och lakan att passera under, en tunnel att gå igenom, även en smal labyrint och ett tvättställ med balonger. Sedan fanns det också hinder med garoscha, natur stockar att kliva över, tunnor att hoppa över och annat skoj.

Det kom enhel del besökare med ponnys utifrån. Men såklart har hela Teamet här på gården också passat på att träna. Jag har övat med Simba, Sheridan och Mille. Jonna red på Sparv och Bubblan. Chrille passade också på att vara med. Han övade med Otto, Hermes, Guzo och Ikaros. Oj så skoj vi alla har haft.

Stort Tack till Alla er som kom och var med oss denna helg som åskådare eller med häst.
Stort Tack till Teamet som vart med och byggt banan, samt funnits till hands hela helgen.

Och så klart!!! Ett jätte stort TACK till Pappa Staffan och Agneta som byggt alla hinder, kört upp dem hit till stallet och som stått för hela arrangemanget. Vi är såååå glada att ni gör detta för oss och stall gänget! Ni är bäst!!!

*****/ R

-

-